Spies Natuurlijk

Bos & Natuurbeheer

Spies Natuurlijk

Bos & natuurbeheer

Spies Natuurlijk is een adviserende en uitvoerende partij op het gebied van bos en natuurbeheer. Wij bieden graag advies over de juiste aanpak van uw terrein. Moet er wel of niet ingegrepen worden in natuurlijke processen? Een zeer belangrijk aspect waarbij u kunt rekenen op de ervaring van Spies Natuurlijk. Wij zijn met name actief voor particulieren in de provincie Utrecht, maar daarnaast voeren wij ook veel werkzaamheden uit voor TBO’s.

Onze werkzaamheden

Wij adviseren niet alleen op het gebied van bos en natuurbeheer, wij voeren vanzelfsprekend de werkzaamheden ook uit. Met betrekking tot bos en natuurbeheer kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Houtoogst, dat wil zeggen: blessen, houtmeten, bosexploitatie, handel;
  • Plaatsen en onderhoud van terrein meubilair; bankjes, bebording, rasters, overkappingen etc.;
  • Uitvoeren van veiligheids- en begeleidingssnoei;
  • Aanplant;
  • Maaiwerk;
  • Onderhoud watergangen;
  • Faunabeheer.

Deze klussen voeren wij uit op zowel grote als kleine schaal. In de provincie Utrecht rekenen veel particuliere klanten al op de ervaring van Spies Natuurlijk, dat momenteel zo’n 20 jaar behelst. Naast de grotere klussen kunt u ook voor het kleinere bosbeheer rekenen op het vakmanschap van Spies Natuurlijk.

 Onze werkzaamheden

Meer weten?

Neem contact met ons op

Laat het bos en natuurbeheer over aan een specialist in de regio Utrecht, Spies Natuurlijk. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een goed advies!

Logo Spies Natuurlijk

Bij Bos en Natuurbeheer kunnen wij u adviseren over de juiste aanpak van uw terrein, wel of niet ingrijpen in natuurlijke processen, is daarbij een belangrijk aspect.