Doorn

Werkgebied

Spies Natuurlijk

Groene Vingers in Doorn

In de prachtige omgeving van Doorn, waar de natuur haar ongerepte schoonheid dagelijks tentoonspreidt, staat Spies Natuurlijk als een baken van expertise in bos- en natuurbeheer. Met ruim twee decennia aan ervaring, snijdt Gerrit Spies met zijn team door de complexiteit van natuuronderhoud heen als een scherpe sikkel door het weelderige grasland. Bij Spies Natuurlijk geloven we in een aanpak waarbij elke boom, plant en watergang de aandacht krijgt die het verdient. De diensten van Spies Natuurlijk omvatten een breed scala aan werkzaamheden. Van de zorgvuldige houtoogst waarbij elke snede telt, tot het onderhoud van sierlijk terreinmeubilair dat uw groene oases compleet maakt. Daarnaast behelst ons dienstenpakket nauwgezet snoeiwerk, vitale aanplant, en efficiënt maaiwerk.

Hét adres voor bos & natuurbeheer in de provincie Utrecht
Wij kunnen u voorzien van advies over de juiste aanpak van uw terrein

Voor zowel grote als kleine projecten

Wij kunnen u voorzien van advies over de juiste aanpak van uw terrein

Bij het onderhouden van uw natuurlijke erfgoed in Doorn en omstreken, staat Spies Natuurlijk paraat om zowel grote als kleine projecten met open armen te ontvangen. Wij zijn er trots op dat we specifieke lokale kennis inzetten voor de verzorging van uw persoonlijke stukje natuur. Maar onze expertise stopt niet bij de flora; faunabeheer is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat het wild in uw gebied in balans blijft met het ecosysteem.

Uw Partner in Bosbeheer en Meer

Onze diensten zijn niet alleen beperkt tot het beheer van bossen en natuur. Wij bieden ook deskundig advies aan particulieren en bedrijven die de waarde van hun groene ruimtes willen optimaliseren. Of u nu advies nodig heeft voor de aanplant van nieuwe flora of het onderhoud van watergangen, Spies Natuurlijk staat klaar met een duurzame oplossing die past bij de unieke kenmerken van de Utrechtse natuur.

Voor de liefhebbers van het buitenleven hebben we een collectie robuuste klompen, perfect voor wandelingen door Doorn of voor werk in uw tuin. En voor bedrijven leveren wij betrouwbare propaan en industriële gassen, met service die net zo standvastig is als de eeuwenoude bomen die wij verzorgen.

Logo Spies Natuurlijk

Bij Bos en Natuurbeheer kunnen wij u adviseren over de juiste aanpak van uw terrein, wel of niet ingrijpen in natuurlijke processen, is daarbij een belangrijk aspect.